Polaris: ‘Am infrant!’ … Victory, kaput

Victory - kaput

Polaris a anuntat ca va inchide definitiv compania Victory Motorcycles si toate operatiunile afiliate pentru a-si putea concentra eforturile catre dezvoltarea brandului Indian.

Era de asteptat ca dupa achizitia si relansarea cu succes a Indian Motorcycles, producatorul din Minnesota fie sa evolueze spre o gama ceva mai europeana, fie sa traga bloanele. Polaris a ales varianta a doua, probabil de teama sa nu ajunga la acelasi rezultat pe care l-au avut dusmanii de la Milwaukee cu Buell…

Apropos de aceasta rivalitate declarata (intre Polaris si Harley), cred ca principalul motiv pentru esecul Victory este insasi strategia de marketing. Practic, plasandu-se de buna voie in postura de alternativa la Harley Davidson, Victory a recunoscut intotdeauna ca va ramane optiunea a doua. Si atata timp cat Harley nu a gresit, cumparatorul nu a avut motive sa treaca peste prima optiune.

Speram ca o parte din tehnologiile testate si perfectionate de Victory sa fie transpuse intr-o noua gama de modele Indian care sa umple golul dintre Scout si Chief.

Mai speram de asemenea, ca echipa de marketing sa fie concediata si nu transbordata odata cu tehnologiile…

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen