Petrecerea Iubim 2 Roti – a treia editie, cu ambitii mari

iubim 2 roti 2015

A treiea editie a evenimentului Iubim 2 Roti, cel mai mare din Romania dedicat celor care se misca pe doua roti, motociclisti, scuteristi si biciclisti, deopotriva, va avea loc anul acesta in perioada 22-24 mai.

Festivalul, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura in complexul Romexpo pe o durata de trei zile, si va include concerte, demonstratii si concursuri. Pentru cei veniti din alte orase, se va amenaja un spatiu de campare dotat cu utilitatile necesare.

Nu va lipsi nici in acest an cea mai mare parada de vehicule pe doua roti din Romania. Anul trecut, la parada Iubim 2 Roti au participat aproximativ 2.500 de motociclete, scutere si mopede si cca 1.700 de biciclete. Organizatorii se astepta la o prezenta chiar mai mare in acest an. Parada din cadrul evenimentului Iubim 2 Roti este gândita ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si isi propune sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu in ultimul rând, al responsabilitatii sociale.

Fii la curent cu evenimentul pe pagina de Facebook a organizatorilor

Despre Asociatia Moto Free Riders, organizatorii evenimentului Iubim 2 Roti

Scopul Asociatiei Moto Free Riders este de a promova motociclismul si de a schimba imaginea motociclistilor prin educarea constanta a participantilor la trafic, indiferent daca acestia sunt pe doua sau pe patru roti. De asemenea, prin actiunile sale isi propune sa incurajeze viitorii motociclisti sa dea dovada de responsabilitate rutiera. Membrii Asociatiei dedica timp, suflet si munca prin actiunile caritabile pe care le initiaza si le sustin si care se desfasoara in beneficiul celor defavorizati social: batrani, orfani, persoane cu dizabilitati fizice sau psihice, pentru a demonstra ca, indiferent de pasiuni, pot da dovada de solidaritate.

Principalele proiecte pe care Free Riders le-a initiat si desfasurat pana acum sunt:

Maini pentru maine – campanie destinata ajutorarii unor categorii defavorizate si a oamenilor cu nevoi deosebite;

Indiferenta Ucide! Doneaza pentru viata, investeste in viitor! – campanie de donare de sange si de organizare a unor activitati culturale pentru copii fara posibilitati materiale;

Nebuni de alb – Campanie demarata de Free Riders pentru a ajuta persoanele sinistrate din cauza ninsorii si viscolului;

Free Spirit/Free Culture – Campanie destinata motivarii elevilor cu rezultate deosebite la invatatura

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen