KZ1000 fost politist, acum cafe racer

Z1000 este una dintre acele motociclete care au marcat atat istoria motociclismului cat si memoria celor care au trait in acea vreme si care se uitau dupa el asa cum noi ne uitam astazi dupa un Panigale.


Albert “The Chief” Hurt este un fost ofiter din paza de coasta americana, pensionat dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de colon. Odata scapat de teribila boala, Albert a decis sa se dedice pasiunii sale, motocicletele. Si cum in tinerete a fost marcat de sunetul unui Z900, fostul ofiter a pus mana pe un KZ1000, pensionat si el din randul fortelor de ordine, pe care l-a modificat dupa cum a dorit.

Furca si bascula au fost adaptate de la un Suzuki RF900, frana fata dubludisc cu etriere nissin este  adaptata de la o motocicleta din anii ’90, ca de altfel si jantele. Scaritele de la un GSX-R600 sunt montate pe suporti sudati pe cadru.

Evacuarea 4-1 este custom-made, dar nu m-ar mira ca dupa a doua pereche de ghete arse ultima bucata de teava sa capete o alta lungime si o alta orientare. Desigur, asta numai daca Albert va folosi cafe racerul de 95 de CP si nu il va tine doar de expozitie.

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen