French Love Affair – de Valentine’s Day

His&Hers by Ed Turner 842x430

His and Hers … cam asa se prezinta cele doua motociclete. A lui, un GSX1100, a ei, un GSX400. Ambele, descoperindu-si o noua identitate la a doua tinerete, dupa ce au trecut pe la Ed Turner Motorcycles.

Sunt din ce in ce mai convins ca acest Karl Renoult, maestrul de la atelierul francez Ed Turner Motorcycles (ca doar nu credeati ca numele asta are vreo legatura cu un anume inginer englez care a transformat numele Triumph intr-o legenda)… Asa, ziceam ca sunt din ce mai convins ca omul asta e un fel de life-coach pentru motociclete, ca tot e la moda meseria asta… Adica vine o doamna trecuta de prima tinerete (sau chiar si de a doua), discuta un pic cu un life-coach-ul asta, si iese dupa doua-trei sedinte o mega-diva… Nu?


Toba Highway Hawk Turnout Short

Componente electronice pentru motociclete custom


Acum, serios, Ed Turner (ca vorbim de identitatea lui de artist nu de persoana din buletin) uimeste din nou prin creativitate, reusind sa imprime celor doua japoneze personalitatea unui cuplu. Fiecare are identitatea sa. El cu forme musculare, dar cu detalii elegante, ea cu silueta eleganta dar cu detalii de-a dreptul pornografice. Dar stii ca sunt un cuplu.

Nonconformismul de care a dat dovada constructorul francez a atins, de aceasta data, o nota eleganta, stilata, fara a pierde nimic din agresivitatea specifica.

Ed Turner via PipeBurn

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen