Eroul uitat – CZ 360/400

Eroul uitat - Jawa 400 1970 842x430

Pe 15 septembrie incepea scoala. Parintii ne aduceau de la tara, ne imbracau frumos si de debarcau in grija dirigintei. Ma intalneam cu toti colegii si ne povesteam aventurile din vacanta. Rareori eram atent. Asteptam momentul in care soneria marca sfarsitul orei festive, dupa care urma sa ma intorc acasa, dar nu pe drumul cel scurt. Ocoleam pret de cateva sute de metri ca sa trec prin fata unui bloc. Acolo locuia prima mea dragoste.

Avea un piept mandru pe care scria mare CZ. Era o cehoaica zdavana, un pic trecuta de prima tinerete, care cu doar 25-26 de ani in urma purta in sa unii dintre cei mai grozavi piloti de motocross din lume.

In fiecare an imi ziceam ca la 14 ani o sa o cumpar, o sa o restaurez si o sa incepem impreuna aventura vietii noastre. Apoi la 15, ba nu, la 16…

Ca in cele mai multe cazuri, prima mea dragoste a ramas neimpartasita. La 17 ani si ceva, cand ma apropiam de ziua in care urma sa incep scoala, am trecut pe acolo. Iubita mea nu mai era… ramasese doar un lant si un lacat.

Foto Totti Motori

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen