CUSTOM: Predatorul egiptean, localizat in Bucuresti

Yamaha R1 Custom by Karim 1

In ultima perioada, mai multi martori oculari sustineau ca un predator de origine necunoscuta isi cauta prada prin Bucuresti. Reporterii Motorhead l-au localizat si imortalizat in timp ce sucea gaturile unor pustoaice vrajite de puterea lui mistica.

In timpul intalnirii de gradul ZERO, am reusit sa ii facem o analiza a ADN-ului. Conform acesteia, radacina este de origine japoneza, mai exact, provine de la o Yamaha R1, dar s-au gasit mai multe urme de gene italiene, provenind de la un Benelli. In plus, gena care determina personalitatea bestiei pare a fi imprumutata de la creatorul sau de origine umana, provenit din Egipt.

Motocicleta din imagini despre care este vorba mai sus, este creatia lui Karim El Tawil, bun prieten al regretatului Sabin Zabarcencu, si este un streetfighter construit in jurul motorului si a cadrului de la un Yamaha R1.

Motorul a primit un kit big-bore care i-a crescut cilindreea la peste 1.050 cmc si un sistem de evacuare artizanal.

Cadrul a fost imbunatatit prin adoptarea unei coloane de directie cu unghi reglabil, iar suspensiile au for transplantate de la un Benelli TNT. De la aceeasi motocicleta a venit si codita impreuna cu seile.

Rezervorul este aerografiat cu hieroglife egiptene, motiv continuat si pe masca de Predator, construita din fibra de sticla pe un mulaj din argila.

Karim, care si-a inceput “cariera” de motociclism in 1988 pe un minibike Honda, marturiseste ca aceasta este a doua customizare a motocicletei si ca nu peste mult timp va intra intr-o cura de improspatare. Nu stiu de ce, dar am impresia ca va mai primi unele chestii la care nici nu ne gandim…

Predatorul lui Karim a primit mai multe premii, dintre care cel mai recent este titlul de Best Custom la Salonul Auto Moto si locul al doilea in clasamentul general, devansat fiind doar de customul lui Cornel Deac celor de la Rock FM.

Si asta inca nu e tot, urmatorul mutant pe masa de transformari genetice a lui Karim va fi unul si mai putin conventional, dupa cum promite chiar el.

Yamaha R1 Custom by Karim 2 Yamaha R1 Custom by Karim 3 Yamaha R1 Custom by Karim 4 Yamaha R1 Custom by Karim 5 Yamaha R1 Custom by Karim 6 Yamaha R1 Custom by Karim 11 Yamaha R1 Custom by Karim 10 Yamaha R1 Custom by Karim 9 Yamaha R1 Custom by Karim 8 Yamaha R1 Custom by Karim 7 Yamaha R1 Custom by Karim 12 Yamaha R1 Custom by Karim 14 Yamaha R1 Custom by Karim 15 Yamaha R1 Custom by Karim 16 Yamaha R1 Custom by Karim 17

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen