CB1100TR – un viitor hyper-tracker Honda?

Honda a prezentat la Milano un concept bike dezvoltat pe baza modelului retro CB1100 RS (versiune lasnata la Intermot). Japonezii au fost indrazneti de data asta, mizand pe un aspect de muscle-bike moden, cumva in contradictoriu spiritului modelului de baza.

Denumit TR de la Tracker, conceptul este considerat de catre creatorii sai un “King of Urban Flat Track Circuits”, o denumire pompoasa si cel putin pretentioasa, avand in vederea ca nici nu pare “urban-legal”. Asta ca sa nu mai vorbim ca nou venitul in clasa asta va avea de batut motoare ca BMW R NineT, Triumph Thruxton R sau Norton Commando.

Honda nu reuseste sa capitalizeze de pe urma curentului neo-retro, asa ca s-a gandit sa impulsioneze constructorii de customuri, oferindu-le o idee despre cum ar putea arata un CB1100. Asta, daca nu cumva acest TR nu prefigureaza o noua versiune a lui CB1100, ceea ce este putin probabil.

Cei de la Honda spun ca numarul 58 este acolo pentru a-l cinsti pe Marco Simoncelli. De ce nu au folosit pe unul dintre cele trei CBR-uri de 1000, numai ei stiu. Dupa cunostintele mele, Super Sic nu era tocmai pasionat de flat trackere.

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen