230 CP deghizati in haine retro – VIDEO

Motus supercharged muscle bike 600px

Motus Motorcycle incearca de cativa ani sa ne convinga ca americanii stiu sa construiasca si alte tipuri de motociclete, nu doar cruisere cu motoare V2. MST este un sport-tourer cu motor V4 si echipare de superbike.

Brian Case, cofondator al Motus Motorcycles, cel care se ocupa de designul motocicletelor americane, s-a decis sa ofere motorului V4 de 1,6 litri, o noua personalitate.

Umbla vorba ca Brian ar fi subtilizat un MST si s-ar fi intors dupa vreo trei saptamani cu asta… Motocicleta a fost prezentata la Handbuilt Show in Austin, Texas.

Designul te-ar putea face sa crezi ca motocicleta din imagini e un commuter cuminte, insa compresorul amplasat in partea stanga a motorului spune clar ca asta nu e un cruiser ci un muscle bike veritabil.

Puterea a fost marita pana la 230 CP, gratie unei suflante Procharger, antrenata mecanic. Sistemul de gestiune al motorului din echiparea standard permite reprogramarea prin conectarea la un PC, asa ca echipa Motus nu a avut nici o problema in a optimiza injectia si aprinderea pentru a functiona corect impreuna cu supraalimentarea si cu pistoanele Mahle (care reduc compresia la 9,5:1).

Alte modificari includ evacuarea 4-2-1 cu terminal Akrapovic si, desigur, dezbracarea completa.

Vezi mai jos cu suna cei 230 CP prin evacuarea libera.

via Motorcyclistonline

Comentarii

comentarii

Urmareste-ne si pe Facebookschliessen
oeffnen